Laadpaal

'Gratis' tanken aan huis

Bespaar tijd en geld met een eigen laadpaal

Laadpaal aan huis
Laadpaal2024-05-29T13:48:28+00:00

Laadpaal

In Nederland rijden momenteel al meer dan 730 duizend elektrische auto’s rond. Dit kunnen plug-in hybrides zijn of vol elektrische auto’s. De afgelopen jaren hebben we een enorme toename gezien en nu elektrisch aangedreven auto’s in rap tempo goedkoper worden is de verwachting dat dit in de komende tijd alleen maar verder toe zal nemen.

Er zijn veel verschillende redenen om elektrisch te gaan rijden. Wat uw motivatie ook is, een groot voordeel kan zijn dat u thuis kunt ’tanken’. Er is niets fijner dan de auto opladen terwijl u slaapt zodat u ’s ochtends weer met een volle accu kunt vertrekken. Doordat je mag salderen kan dit ook nog eens ontzettend voordelig zijn voor uw portemonnee. Als u voldoende opwekt met uw zonnepanelen kan het zelfs zo zijn dat u zo goed als ‘gratis’ kunt rijden. Perfect toch?

Wilt u ook laden aan huis? Kies dan voor een kwalitatieve laadstation aan uw woning, in de schuur of op een paal in de tuin.

Laadpaal aan huis

Waarom kiezen voor ons?

 • Eerlijk en transparant

 • Direct contact met de eigenaar

 • De beste materialen

 • 7 jaren ervaring

 • Wij vertrekken alleen bij 100% tevredenheid

Start vandaag met verduurzamen

Wij zijn uw partner op het gebied van energie verduurzaming.

Wij staan altijd voor u klaar om samen een duurzame toekomst te realiseren. Wij doen dit graag samen met u. Op basis van uw huidige verbruik cijfers kijken we naar wat voor u de beste oplossing is. In veel gevallen zijn bijvoorbeeld zonnepanelen een gunstige investering. Maar wij durven ook te zeggen wanneer u beter voor andere duurzame oplossingen kunt kiezen. Alleen door 100% eerlijk te zijn helpen we u als een partner.

Hoe wij werken:

Het eerste contact

Nadat u contact met ons heeft opgenomen reageren wij altijd binnen één werkdag. Wij merken dat onze klanten vaak één of meerdere vragen over hun specifieke situatie. Deze beantwoorden wij graag per telefoon op via e-mail. Hiervoor brengen wij niets in rekening. De energiemarkt en -regelgeving is ingewikkeld en wij helpen u graag in de overweging voor een laadpaal.

Laadpalen Adviesgesprek

Heeft u besloten dat u meer wilt ontdekken over het plaatsen van een laadpaal? Dan komen wij graag langs voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw situatie. Wij kijken samen met u waar een laadpaal geplaatst kan worden. Dit kan bijvoorbeeld aan uw woning, in uw schuurt of een losse paal langs uw oprit. Ook kijken we naar de mogelijkheden en beperkingen van uw woning aangezien er een kabel naar uw meterkast zal moeten lopen.

Laadpalen Offerte op Maat

Nadat we al uw wensen en de mogelijkheden hebben onderzocht geven wij het definitieve advies en maken wij een scherpe offerte op maat. Ook geven we in deze fase al aan wanneer de laadpaal geplaatst kan worden. Zo weet u waar u aan toe bent. Wij streven ernaar om de offerte binnen 3 werkdagen toe te sturen. Zo voorkomen we een lang proces waarin de besproken informatie weer wegzakt. Het is immers zonde om tijd te verspillen.

Aan de slag met uw laadpaal!

Als u akkoord gaat met de offerte kunnen we aan de slag. Wij gaan direct over tot een definitieve planning en reserveren de laadpaal in ons magazijn. Op de afgesproken datum komt ons team van ervaren monteurs bij u langs voor de plaatsing. Wij werken netjes zodat u zo weinig mogelijk overlast ervaart. Na het afronden van de klus ruimen wij alles weer netjes op en vertrekken wij pas nadat u 100% tevreden bent.

Wij werken met de beste merken

Wij werken met de beste merken en kiezen de materialen welke het beste passen bij jouw situatie. Onafhankelijk van schimmige contracten met grote leveranciers. Alles voor het beste resultaat.

 • DMEGC Solar

 • Huawei

 • SolarEdge

 • Jinko Solar

 • GoodWe

 • Besen

 • Easee

 • Tigo optimizer

De beste laadpalen..

..voor een krachtig resultaat!

Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt!

Vraag een gedetailleerde offerte aan

Naam
Bedrijfsnaam (optioneel)
E-mailadres
Telefoonnummer
Adres
Woonplaats
Waarmee kunnen we u helpen?
Gewenste einddatum project (optioneel)
Extra informatie

Meest Gestelde Vragen

Zijn er genoeg openbare laadpalen in Nederland en Europa?2024-05-03T08:17:50+00:00

In Nederland heb je een zeer groot aantal openbare laadpalen. In vrijwel elk dorp zijn ze te vinden, meestal van 11 tot 22 kW. Langs de snelwegen heb je over het algemeen grotere laadstations, die tussen de 100 en 300 kW afgeven. Daarmee is je auto snel weer vol en ben je vlot op weg. In Europa is het erg verschillend per land. In Duitsland is het in de steden en dorpen goed geregeld, echter langs de snelwegen staat er nog lang niet overal een laadstation. Voordat je op weg gaat voor bijvoorbeeld een vakantie is het handig om te kijken waar je kunt laden.

Een mooi vooruitzicht is dat er onlangs nieuwe Europese wetgeving is aangenomen. Hierin is vastgelegd dat per 2025 langs alle Europese wegen om de 60 km een laadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar moet zijn. Een stukje minder stress dus.

Welke kabellengte moet ik kiezen?2024-05-03T08:13:34+00:00

Wanneer je een laadpaal aanschaft kan je meestal kiezen tussen een 5 of 6 meter kabel om je auto mee te laden. Wij raden altijd een 6 meter kabel aan. Die extra meter is in de praktijk erg praktisch en de kosten verschillen niet veel. Waarschijnlijk heeft uw auto al een kabel om mee te laden. Desondanks raden we aan om een extra kabel te nemen, daardoor heeft u één kabel om in de auto te laten liggen en onderweg te gebruiken. De andere kabel kunt u dan thuis laten hangen en gemakkelijk gebruiken zodra u thuis bent. Scheelt een hoop gedoe.

Wat voor type stekker heb ik nodig?2024-05-03T08:09:56+00:00

In Europa hebben in principe alle elektrische auto’s een type 2 stekker. Een type 1 stekker is alleen gebruikelijk voor Amerikaanse auto´s. Deze stekker heeft slechts 1 fase en heeft een maximum laadvermogen van 7,4 kW. Een type 2 stekker heeft 3 fasen en kan daardoor laden tot een snelheid van 43 kW.

Heb ik een pasje nodig om te laden?2024-05-03T08:06:27+00:00

Om thuis via uw eigen laadpaal te laden heb je in veel gevallen geen pasje nodig, dit is echter wel afhankelijk van het type laadpaal. De laadpalen die werken met een pasje zijn iets prijziger maar wel erg handig als je de laadkosten van privé en zakelijk wilt kunnen scheiden. Wanneer je de laadpaal alleen zakelijk of alleen privé gebruikt heb je geen laadpaal nodig waarbij je een pas nodig hebt. Je hebt veel uitstekende laadpalen met een app voor de telefoon waarin je dan alles kunt regelen.

Om onderweg te kunnen laden is het wel handig om een laadpas aan te vragen. Dit kan vaak kosteloos of tegen een kleine vergoeding bij een aanbieder. Bij sommige laadpalen werkt je bankpas ook maar dit is niet bij alle laadpalen het geval, een laadpas geeft de meeste en beste mogelijkheden. Wanneer u op vakantie gaat adviseren we zelfs om een 2e laadpas te nemen (van bijv. Shell Recharge), deze is misschien niet het meest voordelig maar hierdoor weet u vrijwel zeker dat u overal in Europa kunt laden. Een fijn gevoel om achter de hand te hebben.

Werkt de laadpaal samen met mijn zonnepanelen?2024-05-03T07:59:47+00:00

Ja absoluut. In de meterkast kan er een aparte regelaar gemonteerd worden die registreert hoeveel stroom er van de zonnepanelen komt. Vervolgens stuurt deze regelaar deze stroom naar de laadpaal. De hoeveelheid stroom dat naar de laadpaal gaat is dan afhankelijk van de zonne-opbrengst. Zo kunt u dus gratis ’tanken’.

Ga naar de bovenkant