Zonnepanelen

Profiteer van de zon

Kosten besparen én bijdragen aan een beter milieu.

Zonnepanelen
Zonnepanelen2024-05-29T09:27:44+00:00

Zonnepanelen

Zonnepanelen liggen al op vele daken en dat is niet zonder reden. Naast dat het duurzame energie opwekt, levert het u ook in de portemonnee een flink voordeel op. Zeker nu besloten is om de salderingsregeling niet af te bouwen zijn zonnepanelen zeer rendabel. Door efficiëntere productie zijn zonnepanelen de afgelopen jaren niet in prijs gestegen zoals veel andere materialen. Daar komt bij dat door innovaties de opbrengst van zonnepanelen wel toeneemt.

Wilt u ook besparen en tegelijkertijd verduurzamen? Dan zijn zonnepanelen in veel gevallen een zeer verstandige investering.

Zwarte zonnepanelen
0 kWh
zonne-energie opgewekt voor al onze klanten!
0
zonnepanelen geplaatst
0
thuisbatterijen geïnstalleerd
0 kWh
zonne-energie opgewekt voor al onze klanten!

Hoe wij werken:

Het eerste contact

Nadat u contact met ons heeft opgenomen reageren wij altijd binnen één werkdag. Wij merken dat onze klanten vaak één of meerdere vragen hebben over hun specifieke situatie. Deze beantwoorden wij graag per telefoon op via e-mail. De energiemarkt en -regelgeving is ingewikkeld en wij helpen u graag in de overweging voor zonnepanelen.

Zonnepanelen Adviesgesprek

Heeft u besloten dat u meer wilt ontdekken over het plaatsen van zonnepanelen? Dan komen wij graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw situatie. We kijken naar uw huidige verbruik en naar hoe dit zich in de toekomst zal ontwikkelen. Wij onderzoeken samen met u op welke plaatsen zonnepanelen het beste tot hun recht komen. Hier houden we rekening met de ligging ten opzichte van de zon maar is het ook belangrijk om te weten op welke plekken u de zonnepanelen het liefst gelegd ziet. Ook kijken we naar mogelijkheden en beperkingen van uw woning door uw meterkast te inspecteren en potentiële plekken in huis voor een omvormer.

Zonnepanelen Offerte op Maat

Nadat we al uw wensen en de mogelijkheden hebben onderzocht geven wij het definitieve advies en maken wij een scherpe offerte op maat. Ook geven we in deze fase al aan wanneer de panelen gelegd kunnen worden. Zo weet u waar u aan toe bent. Wij streven ernaar om de offerte binnen 3 werkdagen toe te sturen. Zo voorkomen we een lang proces waarin de besproken informatie weer wegzakt. Zeker in aanloop naar de zomer is het zonde om tijd te verspillen.

Aan de slag met uw zonnepanelen!

Als u akkoord gaat met de offerte kunnen we aan de slag. Wij gaan direct over tot een definitieve planning en reserveren de benodigde zonnepanelen, omvormer en overige materialen voor u. Op de afgesproken datum komt ons team van ervaren monteurs bij u langs voor de plaatsing. Wij werken netjes zodat u zo weinig mogelijk overlast ervaart. Na het afronden van de klus ruimen wij alles weer netjes op en vertrekken wij pas nadat u 100% tevreden bent.

Waarom kiezen voor ons?

 • Eerlijk en transparant

 • Direct contact met de eigenaar

 • De beste materialen

 • 7 jaren ervaring

 • Wij vertrekken alleen bij 100% tevredenheid

Start vandaag met verduurzamen

Wij zijn uw partner op het gebied van energie verduurzaming.

Wij staan altijd voor u klaar om samen een duurzame toekomst te realiseren. Wij doen dit graag samen met u. Op basis van uw huidige verbruik cijfers kijken we naar wat voor u de beste oplossing is. In veel gevallen zijn bijvoorbeeld zonnepanelen een gunstige investering. Maar wij durven ook te zeggen wanneer u beter voor andere duurzame oplossingen kunt kiezen. Alleen door 100% eerlijk te zijn helpen we u als een partner.

De beste gecertificeerde merken

Wij werken met de beste gecertificeerde merken en kiezen de materialen welke het beste passen bij jouw situatie. Onafhankelijk van schimmige contracten met grote leveranciers. Alles voor het beste resultaat.

 • DMEGC Solar

 • Huawei

 • SolarEdge

 • Jinko Solar

 • GoodWe

 • Besen

 • Easee

 • Tigo optimizer

De beste zonnepanelen..

..voor het beste resultaat!

Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt!

Vraag een gedetailleerde offerte aan

Naam
Bedrijfsnaam (optioneel)
E-mailadres
Telefoonnummer
Adres
Woonplaats
Waarmee kunnen we u helpen?
Gewenste einddatum project (optioneel)
Extra informatie

Meest Gestelde Vragen

Hoe kan ik de opbrengst van mijn zonnepanelen zien?2024-04-12T09:02:32+00:00

Het is fijn om in de gaten te houden wat het rendement is van jouw zonnepanelen. Dit kun je zien dankzij de omvormer. Bij de eerste generatie omvormers was dit zichtbaar op een display. Dit is bij sommige omvormers nog steeds het geval. Tegenwoordig beschikt elke omvormer over een app voor je telefoon (en tablet) waarbij je de opbrengsten dagelijks af kunt lezen. Erg handig!

Welke panelen zijn slechter of beter dan een ander?2024-04-12T09:00:37+00:00

Een slecht zonnepaneel bestaat tegenwoordig niet meer. Je hebt panelen die meer wattpiek (Wp) hebben en dus meer energie per jaar opleveren. Echter zegt een hogere Wp niks over of een paneel daardoor langer mee gaat. Het grootste verschil zit tegenwoordig in de kleurstelling van het paneel. Tegenwoordig leveren wij volledige zwart panelen – zogenaamde Full Black zonnepanelen -, of een zwart paneel met White Backsheet. Ze werken allebei heel goed, alleen is het zwarte paneel net wat mooier en daardoor duurder.

Wat is salderen?2024-04-12T09:01:17+00:00

Wanneer je zonnepanelen op je dak hebt, kan het voorkomen dat je soms meer energie opwekt dan je verbruikt. Dit kan gebeuren door heel veel zon of omdat je weinig energie verbruikt. In zo’n geval kun je de overtollige energie ’terugleveren’ aan het net. Deze teruggeleverde energie wordt vervolgens afgetrokken van de energie die je hebt afgenomen. Dit resulteert in een lagere energierekening en dat is een zeer aangename financiële meevaller!

Deze salderingsregeling zou vanaf 2025 worden afgebouwd maar deze aanpassing is onlangs weggestemd in de 1e kamer. Hierdoor blijft salderen de komende jaren mogelijk en is het een stuk makkelijker om de investering in zonnepanelen (snel) terug te verdienen.

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?2024-04-12T09:00:58+00:00

De zonnepanelen die wij plaatsen hebben een minimale product garantie van 25 jaar en zelfs 30 jaar een minimale opbrengstgarantie. In veel gevallen gaan deze zelfs nog langer mee. Na 10 jaar functioneren de zonnepanelen nog bijna net zo efficiënt als bij de aanschaf. Dat betekent dat de panelen minstens een kwart eeuw goede prestaties leveren. Dit maakt zonnepanelen tot een uiterst duurzame investering.

Welke gegevens hebben wij nodig voor een goed advies?2024-04-12T09:02:14+00:00

Om een goed en persoonlijk advies te geven hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Wat wij minimaal nodig hebben zijn uw verbruik per jaar in kWh, een foto van de meterkast en adresgegevens zodat wij de ligging van uw woning en daken kunnen beoordelen. Wij vragen ook naar uw naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Hoe snel kunnen wij voor u aan de slag?2024-04-12T09:00:52+00:00

Wij zijn een snel en flexibel bedrijf en geloven in doorpakken. Wij kunnen daarom de zonnepanelen, thuisbatterij of laadpaal binnen enkele weken plaatsen. Kwaliteit gaat voor snelheid maar reken op 4 tot 6 weken.

Ga naar de bovenkant