Over ons

In 2017 begon mijn avontuur in de wereld van verduurzaming en zonnepanelen. Ik trad in dienst bij een gerenommeerd bedrijf in zonnepanelen en hield me vooral bezig met verkooptrajecten. Ik raakte al snel gefascineerd door zonnepanelen en heb daarom meerdere opleidingen gevolgd om er alles over te weten te komen. Ik werkte in die tijd als verkoper maar vond dat ik alle kennis en kunde in huis moest hebben om de klant zo optimaal mogelijk te adviseren. Ik heb in totaal 7 jaren met veel plezier bij 2 grote bedrijven gewerkt waar we continu bezig waren met verduurzaming middels voornamelijk zonnepanelen.

In deze tijd heb ik ook gemerkt dat het beter kan. Bij grote bedrijven zijn veel klanten een nummer waardoor de persoonlijke service ver te zoeken was. Ook werden er vaak adviezen gegeven die niet in het belang waren van de klant. Hier wilde ik verandering in brengen en daarom ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Solar Specialist Mulder. Kleinschaliger maar met volle focus op de klant waarmee we lange termijn relaties aan willen gaan. Wij willen oprecht advies geven over verduurzaming. Uw belang staat daarin voorop. Ook als dit betekent dat verduurzaming (voorlopig) niet verstandig is en wij dus niets voor u kunnen betekenen.

Ik ben geboren en getogen in Uithuizen maar vanwege de liefde nu woonachtig in Duitsland, vlakbij Leer. Ik help daarom klanten in zowel Nederland als Duitsland. Ik bedien klanten in de Nederlandse provincies Groningen, Drenthe en Friesland en de Duitse provincie Nedersaksen.

Via onze website en social media doen we hard ons best om verduurzaming simpel te maken. Dit doen we door inhoudelijke artikelen te schrijven en de meeste gestelde vragen te beantwoorden. Ook delen we onze projecten in de hoop dat u uw eigen situatie erin kunt herkennen. De techniek en alle regelgeving is immers al moeilijk genoeg.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Wij adviseren je graag vrijblijvend en zoeken samen met jou naar de juiste oplossing.

Chris Mulder – Solar Specialist Mulder

Onze oplossingen voor verduurzaming

  • Zonnepanelen

  • Thuisbatterijen

  • Laadpalen

Waarom kiezen voor ons?

  • Eerlijk en transparant

  • Direct contact met de eigenaar

  • De beste materialen

  • 7 jaren ervaring

  • Wij vertrekken alleen bij 100% tevredenheid

Onze Belofte

Een eerlijk en transparant advies.

Door te verduurzamen bespaar je flink op de lange termijn. Wij nemen u mee in de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden. Wij installeren alleen oplossingen zoals we ze ook op onze eigen woning zouden plaatsen.

  • Eerlijk en transparant advies omdat het al ingewikkeld genoeg is.

  • Wij vertrekken alleen als u 100% tevreden bent.

Voordelige zonnepanelen

Onze Artikelen

Verduurzaming voor een schone toekomst. Iedereen weet dat het moet. En wij vertellen je ook hoe. Wij delen graag onze kennis zodat verduurzaming voor u een stuk eenvoudiger wordt.

Wij helpen u graag!

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Contact met Solar Specialist Mulder