Onze Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Reviews2024-05-29T10:15:34+00:00
Chris, betrouwbaar… volledige begeleiding gegarandeerd tijdens en na de installatie van zonnepanelen. Goed gedaan. Beschikbaarheid op elk moment van de dag (ook weekend). Kan sterk worden aanbevolen.
A. Skitek, Google Review
Bij ons zijn 26 panelen geplaatst in een oost-west opstelling. Zeer tevreden over het contact met Christian en de monteurs. Erg duidelijk en goed werk geleverd.
T. van der Helm, Google Review

Uitmuntend. Snelle, nette installatie door goeie bekwame monteurs. Met name de communicatie, uitleg en afterservice zijn enorm goed van zowel de monteurs als van Mulder zelf. Solar specialist Mulder onderscheidt zich in mijn optiek door je juist dat te geven waar je niet om vraagt en / of waar je zelf niet over nagedacht hebt. Hierdoor wordt je eigenlijk continue verrast met iets goeds vanuit Solar Specialist Mulder.

J. Pieterman, Google Review
0 kWh
zonne-energie opgewekt voor al onze klanten!
0
zonnepanelen geplaatst
0
thuisbatterijen geïnstalleerd
0 kWh
zonne-energie opgewekt voor al onze klanten!

Bij ons zijn de zonnepanelen (6 stuks) in september 2023 geplaatst en naar alle tevredenheid. Goede communicatie, weinig poespas en een nette prijs. Alles is ook tot in de puntjes afgewerkt met degelijke materialen. Ze zijn nog niet heel lang als bedrijf actief maar de kennis is er zeker doordat deze in loondienst is opgebouwd bij andere zonnepaneel installateurs. Een aanrader dus als je goede panelen wilt tegen een eerlijke prijs.

S. E. Boekema, Google Review
Topbedrijf. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
De werkzaamheden zijn qua tijd en kwaliteit zeer goed uitgevoerd.
Eigenaar Chris Mulder is zeer bekwaam, uiterst vriendelijk en altijd beschikbaar, wat het samenwerken eenvoudig en ongecompliceerd maakt.
Ik kan het bedrijf zonder voorbehoud aanbevelen.
T. Maier, Google Review

Wat een topper! Christian blinkt uit in het vinden van doeltreffende oplossingen en beschouwt ‘problemen’ als kansen om zijn vaardigheden te laten zien. Zijn unieke manier van werken zorgt ervoor dat je als klant volledig ontlast wordt van alle zorgen. Hij gaat met toewijding en professionaliteit te werk, en weet altijd een weg te vinden, ongeacht de uitdagingen die zich voordoen. Als je op zoek bent naar iemand die niet alleen problemen oplost, maar ze ook transformeert in mogelijkheden, dan is Christian de juiste persoon voor de klus!

S. Bolt, Google Review
Ik ben zeer tevreden over de zonnespecialist Mulder. Vanaf de planning tot de uitvoering van het project was alles uitstekend. Duidelijke aanbeveling!
T. Lakmann, Google Review

Wij zijn ontzettend tevreden over Solarspecialist Mulder. Vooraf goed geïnformeerd over welke zonnepanelen en de geschikte hoeveelheid. Passend bij ons huis en gezinssituatie. Dit ging zowel digitaal als via een bezoek bij ons thuis. De panelen waren snel geleverd en bevestigd op het dak. Vakkundig en veilig gemonteerd. Ook de nazorg is meer dan prima. Bij vragen komt er snel een antwoord.

A. Struik, Google Review

Zeer goed, deskundig advies, korte termijn en nette uitvoering.
Wij zijn helemaal tevreden met ons nieuwe PV-systeem en kunnen Chris zonder voorbehoud aanbevelen.

K. Lüpkes, Google Review

Meest Gestelde Vragen

Werkt de laadpaal samen met mijn zonnepanelen?2024-05-03T07:59:47+00:00

Ja absoluut. In de meterkast kan er een aparte regelaar gemonteerd worden die registreert hoeveel stroom er van de zonnepanelen komt. Vervolgens stuurt deze regelaar deze stroom naar de laadpaal. De hoeveelheid stroom dat naar de laadpaal gaat is dan afhankelijk van de zonne-opbrengst. Zo kunt u dus gratis ’tanken’.

Werken panelen alleen op zonlicht of ook als het bewolkt is?2024-04-11T16:45:52+00:00

Een zonnepaneel werkt op direct zonlicht maar ook wanneer het bewolkt is met zogenaamd diffuus licht. Een bewolkte zomerdag levert meer rendement op dan de meeste mensen verwachten. Een zonnepaneel werkt zelfs stroom op via gereflecteerd licht, bijvoorbeeld aan een waterkant. Dit geld voor alle zonnepanelen die op de markt zijn.

Moet ik een thuisaccu nemen?2024-04-12T08:05:20+00:00

Zolang we in Nederland nog volledig mogen salderen is het niet verstandig om een thuisaccu aan te schaffen. Het stroomnet is nu nog jouw accu. Hier kan je de overtollige stroom op kwijt en op een ander moment weer verbruiken. Ook de terugleverkosten die sommige energieleveranciers in rekening brengen wegen niet op tegen de kosten van de aanschaf van een thuisaccu. In onze artikelen zullen wij regelmatig aandacht besteden aan de ontwikkelingen op dit gebied.

Wat is salderen?2024-04-12T09:01:17+00:00

Wanneer je zonnepanelen op je dak hebt, kan het voorkomen dat je soms meer energie opwekt dan je verbruikt. Dit kan gebeuren door heel veel zon of omdat je weinig energie verbruikt. In zo’n geval kun je de overtollige energie ’terugleveren’ aan het net. Deze teruggeleverde energie wordt vervolgens afgetrokken van de energie die je hebt afgenomen. Dit resulteert in een lagere energierekening en dat is een zeer aangename financiële meevaller!

Deze salderingsregeling zou vanaf 2025 worden afgebouwd maar deze aanpassing is onlangs weggestemd in de 1e kamer. Hierdoor blijft salderen de komende jaren mogelijk en is het een stuk makkelijker om de investering in zonnepanelen (snel) terug te verdienen.

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?2024-04-12T09:00:58+00:00

De zonnepanelen die wij plaatsen hebben een minimale product garantie van 25 jaar en zelfs 30 jaar een minimale opbrengstgarantie. In veel gevallen gaan deze zelfs nog langer mee. Na 10 jaar functioneren de zonnepanelen nog bijna net zo efficiënt als bij de aanschaf. Dat betekent dat de panelen minstens een kwart eeuw goede prestaties leveren. Dit maakt zonnepanelen tot een uiterst duurzame investering.

Hoe snel kunnen wij voor u aan de slag?2024-04-12T09:00:52+00:00

Wij zijn een snel en flexibel bedrijf en geloven in doorpakken. Wij kunnen daarom de zonnepanelen, thuisbatterij of laadpaal binnen enkele weken plaatsen. Kwaliteit gaat voor snelheid maar reken op 4 tot 6 weken.

Ga naar de bovenkant